Deel deze pagina

Doe-dagen lagere scholen

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan, maar het feit dat jij wakker wordt in een bed en niet op de grond, dat is TECHNOLOGIE en WETENSCHAP! Dat je ’s morgens je tanden poetst met een tandenborstel (misschien zelfs een elektrische) en niet met een strohalm, dat is TECHNOLOGIE en WETENSCHAP! Op een knopje duwen en jouw rolluiken naar boven laten gaan… De koelkast die jouw bus melk koud houdt, de bus melk en de melk zelf… Allemaal TECHNOLOGIE en WETENSCHAP!

Zit jij in het vijfde of zesde leerjaar?
Wil jij ontdekken hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Hou jij van ontwerpen en experimenteren? Dan is een plaatsje in onze school misschien wel iets voor jou!

Kom een namiddag proeven van onze eerste graad en schrijf je in voor één van de Doedagen op het GTIL! Deze Doedag zal doorgaan op woensdagnamiddag 6 maart OF 13 maart 2024, telkens van 13.00 uur tot 16.30 uur en is volledig gratis! Jouw ouders kunnen al om 16.00 uur naar de school komen voor een rondleiding.

Als jouw ouder(s) graag deelnemen aan het infomoment/de rondleiding op de dag dat jij deelneemt aan de Doedag, kan dit via hetzelfde formulier worden doorgegeven.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je meteen een bevestiging dat je ingeschreven bent.
Hou zeker ook onze website en Facebookpagina in het oog voor meer informatie.

OPGELET: de Doedagen op woensdag 6 en 13 maart 2024 zijn allebei VOLZET. Iedereen die zich de voorbije maanden heeft ingeschreven via het inschrijvingsformulier wordt vanaf 12u45 verwacht op de Doedag van zijn of haar keuze. 

Wil je graag een plaatsje op onze wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar hilde.asselman@gtil.be. We brengen jou dan op de hoogte als er een plekje vrijkomt op één van onze Doedagen.

Het GTIL-team

We hopen dat we jou ook mogen verwelkomen op één van onze Doedagen volgend schooljaar!