Deel deze pagina

Doe-dagen lagere scholen

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan, maar het feit dat jij wakker wordt in een bed en niet op de grond, dat is TECHNOLOGIE en WETENSCHAP! Dat je ’s morgens je tanden poetst met een tandenborstel (misschien zelfs een elektrische) en niet met een strohalm, dat is TECHNOLOGIE en WETENSCHAP! Op een knopje duwen en jouw rolluiken naar boven laten gaan… De koelkast die jouw bus melk koud houdt, de bus melk en de melk zelf… Allemaal TECHNOLOGIE en WETENSCHAP!

Zit jij in het vijfde of zesde leerjaar?

Wil jij ontdekken hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Hou jij van ontwerpen en experimenteren? Dan is een plaatsje in onze school misschien wel iets voor jou!

Kom een namiddag proeven van onze eerste graad en schrijf je in voor één van de Doedagen op het GTIL! Deze Doedag zal doorgaan op woensdagnamiddag 1 maart OF 8 maart 2023, telkens van 13.00 uur tot 16.30 uur en is volledig gratis! Jouw ouders kunnen al naar de school komen om 16.00 uur voor een rondleiding.

Ga eens met je ouder(s) rond de tafel zitten en schrijf je vóór vrijdag 13 januari 2023 in via de volgende link: https://forms.office.com/r/KssH1faGPU  

Als jouw ouder(s) graag deelnemen aan het infomoment/de rondleiding op de dag dat jij deelneemt aan de Doedag, kan dit via hetzelfde formulier worden doorgegeven.

Je ontvangt dan via mail een bevestiging van jouw deelname aan de Doedag. Hou zeker ook onze website en Facebookpagina in het oog voor meer informatie.

We hopen dat we jou ook mogen verwelkomen op één van onze Doedagen in maart 2023!